Barcelona on ollut yhteydessä Wojciech Szczęsnyyn etsiessään uutta maalivahtia loukkaantuneen Marc-André ter Stegenin tilalle, kertoo Athletic.

Ter Stegenin, 32, oikean polven patellajänne repesi viime viikonlopun sarjaottelussa Villarrealia vastaan. Saksalaistorjuja kävi maanantaina leikkauspöydällä, ja Barcelona pelkää, että hän on koko loppukauden sivussa.

Athleticin mukaan Barcelona etsii kokenutta maalivahtia tarjoamaan kilpailua Iñaki Peñalle, 25, joka on toiminut ter Stegenin kirittäjänä.

Puolan entinen maajoukkuevahti Szczęsny, 34, ilmoitti elokuussa ammattilaisuransa päättymisestä. Hän edusti edelliset seitsemän kautta Juventusta, mutta osapuolet päättivät purkaa sopimuksensa yhteisymmärryksessä tänä kesänä.

Szczęsny voitti Juventuksessa kolme Italian liigamestaruutta, ja toissa kaudella hänet valittiin sarjan tähdistökentälliseen. Ennen Juventusta hän edusti myös AS Romaa ja Arsenalia.

Aiemmin tällä viikolla Barcelonan entinen maalivahti, niin ikään eläkkeelle jäänyt Claudio Bravo, 41, tarjoutui Blaugranan apuun kuultuaan ter Stegenin loukkaantumisesta.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS