Real Madridin tähtihyökkääjän Kylian Mbappén odotetaan olevan noin kolme viikkoa sivussa tositoimista reisivamman takia, kertoo Athletic.

Loukkaantumisen myötä Ranskan maajoukkuekapteeni ei pysty pelaamaan sunnuntaina paikallisottelussa Atlético Madridia vastaan.

Mbappén, 25, loukkaantuminen sattui tiistaina 3-2-voitossa Alavésia vastaan, ja hän joutui tulemaan vaihtoon 80. minuutilla.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vakuutteli pelin jälkeen, että Mbappé on kunnossa. Seura kertoi kuitenkin keskiviikkona, että ranskalaistähti kärsii vammasta vasemmassa reidessään.

Jos kolmen viikon arvio pitää paikkaansa, Mbappé on sivussa ainakin kolmesta Real Madridin ottelusta. Atléticon lisäksi Los Blancos kohtaa Lillen Mestarien liigassa ja Villarrealin La Ligassa ennen lokakuun maajoukkuetaukoa.

Mbappé siirtyi Real Madridiin kesällä Paris Saint-Germainista, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen. Hän on ehtinyt pelata valkopaitojen kanssa yhdeksän ottelua tehden niissä seitsemän maalia ja syöttäen yhden.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
Parte médico de Mbappé.
#RealMadrid

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS