Wojciech Szczęsny on hyväksynyt Barcelonan sopimustarjouksen, kertoo Relevo.

Relevon saamien tietojen mukaan Szczęsny näytti sille välittömästi vihreää valoa ja haluaa palata pelikentille, vaikka ilmoitti kuukausi sitten lopettavansa pelaajauransa.

Szczęsnyn on kuitenkin neuvoteltava Juventuksen kanssa. Szczęsny ja Juventus purkivat sopimuksensa elokuussa. Sopimus olisi kattanut vielä alkaneen kauden ja siinä on mukana pykälä, jonka myötä Szczęsnyn on maksettava tietty summa Juventukselle, jos hän sittenkin jatkaa pelaajauraansa.

Espanjalaismedian mukaan Szczęsnyn pitäisi maksaa Juventukselle noin 2-3 miljoonaa euroa voidakseen liittyä Barcelonan riveihin. Barcelonan odotetaan maksavan sopimuksen mukaisen korvauksen Juventukselle.

Relevon mukaan Szczęsny ei ole juurikaan harjoitellut kesän EM-kisojen jälkeen, ja täyteen pelikuntoon pääseminen voi viedä viikkoja. Iñaki Peña on siten lähtökohtaisesti joukkueen ykkösvahti ainakin siihen asti, kunnes puolalaiskonkari pääsee täyteen iskuun.

Marc-André ter Stegen loukkasi vakavasti polveaan viime viikonloppuna ja on käytännössä koko kauden sivussa pelikentiltä.

LUE MYÖS