Getafen puheenjohtaja Ángel Torres on kritisoinut omaa keskikenttäpelaajaansa Christantus Uchea siitä, että tämä valitti rasismista ja tuomareista La Ligassa.

Uche, 21, sanoi ESPN:n haastattelussa, että hän on kuullut rasistisia kommentteja peleissä katsojilta. Nigerialaispelaaja valitti myös, että tuomarit jättävät usein viheltämättä rikkeitä häntä kohtaan, mutta puhaltavat nopeasti pilliinsä, kun toista pelaajaa rikotaan vastaavanlaisesti.

Torres sanoi, että Uchen ei kannata puhua näistä asioista ennen kuin hän on pelannut Espanjassa pidempään.

– Hän ei ymmärrä. Miten hän voi kertoa teille tuon? Hän ei voi kertoa sitä. Minusta pitää olla korrekti ja kunnioittava noiden asioiden kanssa, sanoi Torres COPE:n haastattelussa Athleticin mukaan.

– Kun hän on viettänyt täällä vuoden tai kaksi ja hän ymmärtää espanjaa, hän voi sanoa mitä haluaa. Mutta nyt… toivomme, että vastaavat komiteat ymmärtävät sen ja että hän saa vain varoituksen.

Uche on pelannut Espanjassa kaksi vuotta, mutta hän siirtyi Getafeen ja La Ligaan vasta päättyneenä kesänä. Hän on pelannut uudessa seurassaan seitsemän ottelua ja tehnyt yhden maalin.

LUE MYÖS