Athletic pelaa torstaina ensimmäisen ottelunsa Eurooppa-liigan liigavaiheessa. Athletic kohtaa vieraskentällä AS Roman.

Iñaki Williams, 30, kuuluu Athleticin avainpelaajiin.

Hyökkääjä on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Athleticissa. 428 otteluun on syntynyt 101 maalia ja 61 maalisyöttöä. Williams kertoi lehdistötilaisuudessa haluavansa pelata loppu-uransa ajan Athleticissa.

– Minulla on aina ollut suuria unelmia ja olen halunnut olla yksi Athleticin johtavista pelaajista. Elän unelmaani. Yritän näyttää parasta mahdollista esimerkkiä muille. Sellaista, jonka sain vanhemmiltani. Kyse on työnteosta ja nöyryydestä. Haluaisin pelata koko urani Athleticissa.

Williamsin Nico-veli nousi viime kaudella La Ligan parhaimpien laitahyökkääjien joukkoon. Nico Williams johdatti kesällä Espanjan Euroopan mestaruuteen ja hylkäsi Barcelonan tarjouksen jäädäkseen Athleticiin. Iñaki iloitsi Nicon päätöksestä.

– Toteutamme Nicon kanssa yhteisen unelmamme pelatessamme yhdessä eurokentillä. Nico on todella onnellinen Athleticissa. Hän haluaa jatkaa uraansa täällä ja siksi hän teki tuollaisen päätöksen. Nico ei kadu sitä ja olen iloinen siitä, koska hänen kanssaan pukukopin jakaminen on kaikista hienointa.

LUE MYÖS