Atlético Madrid on perunut meksikolaisen laulajan Danna Paolan esiintymisen viikonlopun derbyssä, koska hän kertoi olevansa Real Madridin kannattaja.

Colchoneros isännöi paikallisvastustajaansa sunnuntaina La Ligan kahdeksannella kierroksella.

Paolan oli määrä esittää uusin kappaleensa pelin tauolla yhdessä Abraham Mateon kanssa, mutta Atlético perui esiintymisen laulajattaren tv-vierailun jälkeen.

Hän oli tällä viikolla vieraana suositussa La Revuelta – talk show’ssa, jossa Paola kertoi olevansa Real Madridin kannattaja.

Paola kertoi, ettei malta odottaa pääsevänsä ensimmäistä kertaa Real Madridin otteluun, ja lauloi La Decima -kannatuslaulua, jolla Los Blancos juhlisti kymmenettä Mestarien liigan voittoaan. Laulajatar myös veikkasi derbystä 2-1-voittoa Real Madridille Vinícius Júniorin ja Federico Valverden maaleilla.

Relevon mukaan Paolan oli tarkoitus olla yllätysesiintyjä, mutta Atlético Madrid perui esityksen – oletettavasti sen takia, että hän olisi saanut vihamielisen vastaanoton kotiyleisöltä.

Football España

@footballespana_
Danna Paola was due to perform at half-time in the Madrid derby this weekend, but after declaring herself Madridista, #AtleticoMadrid have cancelled the performance. (Relevo)

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS