Barcelonan ykkösmaalivahti Marc-André ter Stegen on loppukauden sivussa pelikentiltä vakavan polvivamman vuoksi. Ter Stegen loukkasi polveaan viime viikonlopun Villarreal-ottelussa.

Wojciech Szczęsnyn on määrä siirtyä vapaana agenttina Barcelonan riveihin. Katalonialaismedian mukaan osapuolet allekirjoittavat loppukauden mittaisen sopimuksen.

Joukkueen kakkosvahtina kauden aloittanut Iñaki Peña pelaa ainakin toistaiseksi Barcelonan tolppien välissä. Barcelonan päävalmentaja Hansi Flick otti perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan kantaa siihen, voisiko Peña nousta pysyvästi joukkueen ykkösvahdiksi.

– Iñaki voi olla ykkösvahtimme koko kauden. Miksei? Hän pelaa seuraavissa otteluissa ja se tekee hyvää hänen itseluottamukselleen. En vielä tiedä uudesta maalivahdista. Meidän on odotettava, Flick summasi.

Flickin mukaan Frenkie de Jong on palaamassa tuota pikaa pelikentille. De Jong on ollut käytännössä puolen vuoden ajan sivussa joukkueen vahvuudesta nilkkavammansa vuoksi.

– Pidän siitä, mitä olen nähnyt harjoituksissa. Frenkien treenien rytmi nousee jatkuvasti. Paluu pelikentille on lähellä. Katsotaan, jos se tapahtuisi ensi viikolla.

LUE MYÖS