Julián Álvarez siirtyi kesällä Manchester Citystä Atléticoon.

Atlético maksoi hyökkääjästä noin 75 miljoonaa euroa, ja siirtosumma voi kasvaa bonuksien myötä yli 90 miljoonaan euroon.

Álvarez on viimeistellyt alkukaudella kaksi maalia. Jälkimmäinen maali syntyi torstai-iltana, kun Álvarez johdatti Atléticon 1-0-voittoon Celtan vieraana. Álvarezin maali syntyi 90. minuutilla.

ESPN haastatteli Álvarezia ennen sunnuntai-iltana pelattavaa Madridin derbyä. Atlético isännöi Real Madridia kauden ensimmäisessä derbi madrileñossa.

Álvarez on vaikuttunut Diego Simeonesta.

– Hän on vaativa valmentaja. Simeone yrittää saada sinut löytämään parhaan version itsestäsi. Haluan kasvaa ja kehittyä pelaajana. Huomasin, miten Simeone elää jalkapalloa, millä intohimolla hän asennoituu siihen ja miten hän siirtää tunteensa pelaajilleen. Ja en puhu vain Simeonesta, vaan koko joukkueesta.

Álvarezin alkukausi on ollut kaksijakoinen. Kahdeksaan otteluun on syntynyt kaksi maalia, mutta maailmanmestari ei stressaa maalimäärästään.

– Olen rauhallinen sen suhteen. Ajattelen, että jos tehty työ ei maksa itseään takaisin seuraavana päivänä, maksaa se itsensä takaisin myöhemmin. En tule hulluksi maalinteon suhteen. Tietenkin hyökkääjänä haluan tehdä maaleja, mutta tärkeintä on auttaa joukkuetta muillakin tavoilla. Tiedän maalien tulevan. Mitä enemmän ajattelet sitä, sen vaikeampaa se on. Siksi on oltava rauhassa.

LUE MYÖS