Atlético ja Real Madrid päätyivät 1-1-tasapeliin kauden ensimmäisessä derbi madrileñossa.

Ottelun avausjakso oli tasainen, eikä kumpikaan saanut laadukkaita maalipaikkoja. Toinen jakso oli selvästi vaiherikkaampi ja peli oli huomattavasti avoimempaa.

Derbyn ensimmäinen täysosuma näki päivänvalonsa 64. minuutilla. Militão jäi vapaaksi takatolpalle ja toppari laukoi pallon Marcos Llorenten jalan kautta ohi Jan Oblakin.

Maalin jälkeen Atléticon kannattajat heittivät sytkäreitä kohti Real Madrid -vahti Thibaut Courtois’ta ja lopulta ottelu jouduttiin keskeyttämään noin vartiksi. Hidastusten perusteella Courtois kääntyi Militãon maalin jälkeen provosoimaan takanaan ollutta Atléticon kannattajapäätyä ja joutui sen jälkeen sytkärisateen alle.

Muun muassa Cholo Simeone, Koke ja Josema Giménez joutuivat rauhoittelemaan Atléticon kannattajia ennen kuin derby keskeytettiin hetkeksi. Tauon jälkeen peliä jatkettiin 68. minuutilta.

Atlético nousi tasoihin lisäajan lopussa. Vaihdosta kentälle tullut Ángel Correa harhautti Courtois’n ja iski isännät tasoihin. Llorente sai lopussa suoran punaisen kortin osuttuaan nappulakengällään Fran Garcíaa sääreen.

LUE MYÖS