Real Madrid hävisi keskiviikkoiltana Lillelle Mestarien liigassa 0-1. 

Kyseessä oli Real Madridille ensimmäinen tappio sitten tammikuun, jolloin Atlético pudotti Real Madridin Copasta. Real Madrid ehti pelata 36 ottelua putkeen ilman tappiota, mutta Lille onnistui yllättämään Carlo Ancelottin miehistön Ranskassa.

Ancelotti oli hyvin pettynyt joukkueensa peliesitykseen. Ancelotti myöntää, ettei Real Madrid luo tällä hetkellä tarpeeksi uhkaa hyökkäyspäässä.

– On selvää, että meidän on parannettava. Tämä on vaikeaa. On haastavaa analysoida ottelua. Kaikki sujui varsin huonosti. Emme voi kuitenkaan heittää kaikkea roskiin. Meidän on pidettävä pää kylmänä. Yleinen fiilis on se, että meillä on haasteita luoda maalipaikkoja. Pallonhallintamme oli liian hidasta, eikä meillä ollut juurikaan ideoita. On selvää, ettemme onnistuneet siinä, missä halusimme. Meillä on hyökkääjiä, jotka tarvitsevat sitä, että pelaamme vertikaalisempaa jalkapalloa.

Ancelotti kokee joukkueen ansaitsevan saamansa kritiikin.

– Olemme surullisia. Voimme hävitä, koska tämä on urheilua, mutta tämä ottelu ei jättänyt hyviä fiiliksiä. Olen huolissani. Meidän on muutettava asioita nopeasti. Meidän on parannettava pelaamistamme. Pelkät sanat eivät auta. Mielestäni joukkue oli jo parantanut pelaamistaan, mutta tämä oli askel taaksepäin. Ansaitsemme kaiken kritiikin ja se on hyväksyttävä. 

LUE MYÖS