Real Madridin tähtihyökkääjän Kylian Mbappén asianajaja sanoo, että Ranskan maajoukkuekapteeni on ”tyrmistynyt” lehtijutuista, jotka yhdistävät hänet raiskaustutkintaan Ruotsissa.

Ruotsin viranomaiset ovat vahvistaneet, että vanhempi syyttäjä tutkii ilmoitusta epäillystä raiskauksesta Tukholmassa, nimeämättä ketään tapaukseen liittyvää henkilöä.

Maan tiedotusvälineet ovat kuitenkin kertoneet, että Mbappé liittyy väitteisiin, jotka koskevat viime torstaina tapahtunutta välikohtausta Tukholman keskustassa sijaitsevassa hotellissa

Ruotsalaismediassa on kerrottu, että Mbappé vietti Tukholmassa kaksi päivää viime viikolla ja kävi torstai-iltana ravintolassa ennen kuin siirtyi yökerhoon. Hänet kuvattiin kävelemässä pääkaupungin keskustassa kolmen muun ihmisen kanssa.

Mbappén asianajajat ovat tuominneet tiedotusvälineiden raportit kunnianloukkauksiksi. Hyökkääjän edustaja Marie-Alix Canu-Bernard sanoi tiistaina, ettei poliisille tehdystä valituksesta tiedetä mitään eikä edes tiedetä, onko se tehty Mbappéa vastaan.

– [Mbappé] ei ole koskaan yksin. Häntä ei koskaan laiteta asemaan, jossa hän joutuisi tilanteeseen, joka johtaisi siihen, että hän ottaisi riskin, sanoi Canu-Bernard BBC:n mukaan.

– Näin ollen se sulkee täysin pois kaikki mahdollisuudet moitittaviin toimiin hänen osaltaan. Voin kertoa sen teille täysin varmasti.

Mbappé itse luonnehti raportteja sosiaalisessa mediassa ”valeuutisiksi”. Ranskalaishyökkääjä vihjasi, ettei hänen mielestään ole sattumaa, että tällaisia juttuja tulee ulos samaan aikaan, kun hän taistelee entisen seuransa Paris Saint-Germainin kanssa maksamattomista palkoista.

– Siitä on tulossa niin ennalta arvattavaa, kuulemisen aattona, kuin sattumalta.

Kylian Mbappé

@KMbappe
FAKE NEWS !!!! ❌❌❌
Ça en devient tellement prévisible, veille d’audience comme par hasard 😉

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS