Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että Kylian Mbappéa koskeva uutisointi ei ole vaikuttanut tähtihyökkääjään.

Mbappén, 25, nimi on viime päivinä yhdistetty ruotsalaismediassa raiskausepäilyyn, jota poliisi tutkii Tukholmassa.

Ruotsin viranomaiset ovat vahvistaneet, että vanhempi syyttäjä tutkii ilmoitusta epäillystä raiskauksesta, nimeämättä ketään tapaukseen liittyvää henkilöä.

Maan tiedotusvälineet ovat kuitenkin kertoneet, että Mbappé liittyy väitteisiin, jotka koskevat viikko sitten tapahtunutta välikohtausta Tukholman keskustassa sijaitsevassa hotellissa

Ruotsalaismediassa on kerrottu, että Mbappé vietti Tukholmassa kaksi päivää viime viikolla ja kävi torstai-iltana ravintolassa ennen kuin siirtyi yökerhoon. Hänet kuvattiin kävelemässä pääkaupungin keskustassa kolmen muun ihmisen kanssa. Osana tutkintaa viranomaiset ovat käyneet hotellissa, jossa Mbappé seurueineen yöpyi Ruotsin-matkallaan.

Mbappé itse luonnehti raportteja sosiaalisessa mediassa ”valeuutisiksi”. Ranskalaishyökkääjä vihjasi, ettei hänen mielestään ole sattumaa, että tällaisia juttuja tulee ulos samaan aikaan, kun hän taistelee entisen seuransa Paris Saint-Germainin kanssa maksamattomista palkoista.

Lisäksi Mbappén edustajat julkaisivat lausunnon, jossa he tuomitsivat ”perusteettomat vihjailut” ja ilmoittivat ryhtyvänsä ”tarvittaviin oikeustoimiin”.

Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessaan, että hän ei ole huomannut Mbappén käytöksessä mitään muutosta.

– Puhun pelaajille päivittäin. Voin sanoa vain sen, mitä sanoin aiemminkin: kyse on spekulaatiosta. Näen hänet joka päivä ja hän vaikuttaa onnelliselta. En ole nähnyt sen vaikuttavan häneen mitenkään, sanoi Ancelotti Athleticin mukaan.

– Hän on käyttänyt maajoukkuetaukoa hyväkseen parantaakseen kuntoaan paljon ja toipuakseen loukkaantumisestaan. Hän on tyytyväinen, hän haluaa pelata lauantaina ja olla tärkeä joukkueelle. Näen hänen olevan fyysisesti ja henkisesti lähes sataprosenttinen, hän voi erittäin hyvin. On ilo nähdä hänet harjoittelemassa.

LUE MYÖS