Real Madrid voitti lauantaina Celta Vigon vieraskentällä 2-1 La Ligassa.

Celta olisi voinut paremmalla viimeistelyllä mennä ottelun alussa johtoon. Kun kotijoukkueelle ei maalinteko maistunut, niin Madrid käytti tilaisuuden hyväkseen. Kylian Mbappé latasi rangaistusalueen tuntumasta upean kudin vasempaan ylänurkkaan.

Tauolle mentäessä Celta oli luonut enemmän maaliodottamaa (0.67-0.48), mutta maalintekoyritykset menivät avausjaksolla Madridin hyväksi 7-5.

Toista puolikasta oli takana reilut viisi minuuttia, kun isännät tulivat tasoihin. Pallo kulki näyttävästi yhdellä kosketuksella pelaajalta toiselle, ja lopuksi Williot Swedberg pääsi viimeistelemään avopaikasta.

Ottelua oli pelattu 66 minuuttia, kun Los Blancos meni uudestaan johtoon. Luka Modrić löysi upealla läpisyötöllä Vinícius Júniorin, joka ujutti pallon maalivahdin kainalon alta sisään.

Real Madridilla on kymmenen pelin jälkeen 24 pistettä ja Celta Vigolla 13.