Real Madrid on Carlo Ancelottin toisen aikakauden aikana voittanut käytännössä kaiken.

Tälläkin kaudella Madridilla on hyvät mahdollisuudet voittaa kaikki kilpailut, joihin se osallistuu. Kylian Mbappén siirto teki Real Madridista paperilla yhä vahvemman.

Haasteitakin on kuitenkin näköpiirissä. Ancelotti myönsi suoraan lehdistötilaisuudessa, että tietynlaiset ottelut ovat joukkueelle hyvin vaikeita.

– Päästä päähän -pelaaminen sopii meille hyvin. Meillä on enemmän ongelmia, kun pitäisi hallita palloa matalalla pelaavaa blokkia vastaan, Ancelotti sanoi.

Kaiken nähnyt valmentaja sanoi suoraan, että joukkueessa on tietynlainen heikkous.

– Meillä ei ole pelaajia, joiden ominaisuudet sopisivat pienessä tilassa pelaamiseen. Sen sijaan meillä on pelaajia, jotka pystyvät hyödyntämään avointa tilaa.

Lehdistötilaisuudessa Ancelotti korosti myös sitä, että koko joukkueen on puolustettava paremmin, mikäli tällä kaudella halutaan menestyä.

Real Madridilla on iso viikko edessään. Se kohtaa tänään tiistaina Mestarien liigassa Borussia Dortmundin. La Ligassa Real puolestaan pelaa Barcelonaa vastaan El Clásicossa lauantaina.

Mestarien liigan sarjataulukossa Real Madrid on kahden pelatun kierroksen jälkeen sijalla 17. La Ligassa Los Blancos on toisena.

LUE MYÖS