Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että laitahyökkääjä Vinícius Júnior voittaa tätä menoa Ballon d’Orin kaksi vuotta putkeen.

Ancelottin ryhmä oli tiistaina Mestarien liigassa 0-2-tappiolla kotikentällään Borussia Dortmundia vastaan, kun lähdettiin tauolle. Los Blancos nousi kuitenkin toisella jaksolla ilmiömäisesti 5-2-voittoon.

Illan suuri sankari oli Vinícius, 24, joka tehtaili hattutempun puolessa tunnissa. Brassilaituri on kenties suurin ennakkosuosikki voittamaan ensi viikolla jaettavan Ballon d’Orin, mutta Ancelottin mukaan Vinícius antoi näyttöjä jo seuraavaa Kultaista palloa varten.

– On harvinaista pelata tuollainen puoliaika kuin Vinícius pelasi. Hän pelasi poikkeuksellisen energian ja luonteen kanssa, hehkutti Ancelotti Mundo Deportivon mukaan.

– Hän tulee voittamaan Ballon d’Orin sen ansiosta, mitä hän teki viime kaudella, ei tämän illan takia. Tämä auttoi häntä seuraavan Ballon d’Orin kanssa.

Italialaisluotsi kertoi, mitä Madrid teki tauolla kääntääkseen pelin.

– Muutimme systeemiämme ja joukkue pelasi intensiivisemmin. Ensimmäisellä puoliajalla olimme arkajalkaisempia, ja oli selvää, mitä meidän piti tehdä. Joukkue toimi erittäin hyvin, kun se lisäsi intensiteettiä. Se oli kauden paras toinen puoliaika.

– Meidän on otettava opiksemme tästä ottelusta. Toinen puoliaika opetti meille paljon, ja tämä voi olla avainhetki kaudellemme.

Mestarien liigan sarjataulukko

LUE MYÖS