Real Madrid ja Girona palasivat tositoimiin Mestarien liigassa tiistai-iltana.

Kilpailun hallitseva mestari Real Madrid isännöi liigavaiheen kolmannella kierroksella Borussia Dortmundia. Girona mitteli kotikentällään slovakialaisen Slovan Bratislavan kanssa.

Real Madrid hävisi edellisellä ottelukierroksella yllättäen Lillelle, joten se tarvitsi voiton Dortmundista.

Dortmund iski kuitenkin kaksi maalia avausjaksolla ja lähti tauolle 2-0-vierasjohdossa. Donyell Malen vei Dortmundin johtoon 30. minuutilla. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Jamie Gittens iski takatolpalta vieraiden toisen täysosuman.

Real Madrid ei luovuttanut. Antonio Rüdiger puski isännät maalin päähän tunnin pelin jälkeen. Vinícius tasoitti pelin vain kahta minuuttia myöhemmin, ja Real Madrid oli jälleen pelissä mukana.

Real Madridin voittomaali syntyi kymmenisen minuuttia ennen loppua. Julian Brandtin katko epäonnistui pahemman kerran ja Lucas Vázquez pääsi vapaasti pallon kanssa boksiin. Vázquez ampui pallon voimalla maaliin. 3-2. Vinícius viimeisteli viimeisen kymmenminuuttisen aikana kaksi maalia, ja Real Madrid voitti ottelun lopulta 5-2.

Girona nappasi seurahistoriansa ensimmäisen voiton Mestarien liigassa. Slovan Bratislava kaatui tyylipuhtaasti 2-0. Miguel Gutiérrez ja Juanpe Ramírez viimeistelivät Gironan maalit.