Ranskalaislegenda Thierry Henry sanoo, että Real Madridin tähtihyökkääjän Kylian Mbappén on pystyttävä uudessa seurassaan parempaan.

Mbappé, 25, on ehtinyt pelata Madridissa 13 ottelua siirryttyään Los Blancosiin viime kesänä Paris Saint-Germainista, jossa hänen sopimuksensa päättyi.

Ranskalaistaituri on iskenyt noissa peleissä kahdeksan osumaa ja syöttänyt kaksi. Henryn mukaan hänen maanmiehensä on kuitenkin jäänyt maaleista huolimatta kauas parhaasta tasostaan.

– Hän tekee maaleja, muttei pelaa yhtä hyvin, joten siihen kiinnitetään vielä huomiota, kommentoi Henry CBS:lle.

– Jos pelaa todella hyvin, eikä tee maaleja, niin siitä saa palautetta [Real Madridissa].

– Kyse on siitä, miten käsittelee Real Madridin pelaajana olemisen. Se on todella vaikeaa, mutta siinä paidassa on totuttava siihen. Siihen on pystyttävä.

– Pelaako hän yhtä hyvin kuin parhaina päivinään PSG:ssä? Ei, mutta hänen on vielä opeteltava pelaamaan paremmin ysipaikalla, mikä on tällä hetkellä hänelle todella vaikeaa. Hän tekee maaleja, mutta se ei aina riitä tuollaisissa seuroissa.

– Sanomme aina yleensä, että pelaajan sopeutuminen uuteen seuraan vie aikaa, mutta valitettavasti tuossa pelipaidassa sinulle ei anneta paljoa aikaa.

LUE MYÖS