Mestarien liigan liigavaiheen kolmas kierros jatkui keskiviikkona.

Barcelona ja Atlético pelasivat keskiviikkona kierroksen omat ottelunsa. Barcelona voitti huippuottelussa Bayern Münchenin komeasti 4-1. Atlético hävisi kotikentällään Lillelle 1-3.

Raphinha nousi Barcelonan suureksi sankariksi. Brasilialaislaitahyökkääjä viimeisteli hattutempun Bayernin verkkoon.

Raphinha iski Barcelonan ensimmäisen maalin jo ensimmäisellä minuutilla. Harry Kane toi Bayernin tasoihin noin varttia myöhemmin, mutta se ei lannistunut isäntiä. Robert Lewandowski osui vanhaa seuraansa vastaan, eikä odotetusti tuulettanut maaliaan.

Raphinha pelaa loistavaa alkukautta. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 13 otteluun on syntynyt peräti yhdeksän maalia.

Madridissa Atlético loi hurjan määrän parhaan sektorin maalipaikkoja, mutta heikkoa alkukautta pelaava Alexander Sørloth hukkasi useamman läpiajon. Se koitui lopulta Atléticon kohtaloksi.

Julián Álvarez vei Atléticon johtoon kahdeksannella minuutilla. Lillen Edon Zhegrova toi vieraat tasoihin tunnin pelin jälkeen. Zhegrovan laukaus kimposi Josema Giménezin päästä maaliin. Varttia myöhemmin Lillelle vihellettiin paljon puhuttanut rangaistuspotku, eikä sen syy selvinnyt hidastuksistakaan. Jonathan David laukoi pilkun maaliin. Vieraiden kolmas maali syntyi juuri ennen täyttä aikaa, kun Davidin laukaus kimposi Reinildon jaloista ohi Jan Oblakin.