Barcelonan laitahyökkääjä Raphinha sanoo, että keskiviikon murskavoitto Bayern Münchenistä oli kosto kannattajien puolesta.

Blaugrana kuritti Bayernia kotikentällään 4-1 Mestarien liigassa Raphinhan, 27, tehtaillessa hattutempun saksalaisten verkkoon.

Barcelona oli viimeksi voittanut Bayernin vuonna 2015 ja hävinnyt sen jälkeen saksalaisjätille monta kertaa. Kaudella 2019-20 Bayern murskasi Barçan peräti 8-2.

Raphinha ei vielä tuolloin edustanut Barcelonaa, mutta hän sanoi kokeneensa tuskaisat tappiot seuran kannattajana. Nyt oli vuoro antaa faneille takaisin.

– Tämä oli kosto kannattajien puolesta. Me joukkueessa, pelaajat, emme mieti menneisyyttä. Me keskitymme aina seuraavaan peliin, mutta minä kärsin noista peleistä kannattajana, sanoi brassilaituri ESPN:n mukaan.

– Tämä on ollut uskomaton, erityinen ilta. Hattutemppu sadannessa ottelussani tässä seurassa. Olen todella tyytyväinen esitykseemme ja siihen, miten pelasimme.

Barcelonan kapteenina toiminut Raphinha sai ottelun parhaan pelaajan palkinnon. Brassitaituri on ollut tällä kaudella liekeissä tehtaillen 13 otteluun yhdeksän osumaa ja kahdeksan maalisyöttöä.

– Annan palkinnon pojalleni, vaikka hän pitääkin enemmän pelipalloista, naureskeli Raphinha.

– Mutta tämä palkinto osoittaa, mihin pystyn Mestarien liigassa. Olen unelmoinut tällaisista illoista siitä asti, kun siirryin tänne.

Mestarien liigan sarjataulukko

LUE MYÖS