Sergio Agüero uskoo Julián Alvarezin menestykseen Atlético Madridissa. Atleticon entinen argentiinalaistähti luottaa maanmiehensä löytävän vireen uudessa seurassa.

Alvárez, 24, siirtyi Atléticoon viime kesän siirtoikkunassa Manchester Citystä 75 miljoonalla eurolla. Alku Madridissa on ollut hankala ja 13 otteluun on syntynyt vasta neljä maalia kaikki kilpailut mukaan lukien.

Sekä Atléticoa että Man Cityä urallaan edustanut Agüero on toiveikas Alvarezin kunnon löytymisestä Diego Simeonen ryhmässä.

– Olen tuntenut hänet siitä lähtien, kun hän oli Cityssä. Onnittelin häntä siirrosta Madridiin, joka on mukava kaupunki ja samankaltainen Buenos Airesin kanssa. Pelitavan suhteen hän tulee kärsimään, verrattuna rooliinsa Cityssä, Agüero kommentoi Mundo Deportivolle.

– Me tiedämme kaikki, miten Cholo Simeonen joukkue pelaa. Jokainen epäonnistuu joskus ja joskus ei onnistu vain tekemään maaleja. Kritiikkiä tulee aina. Sitä täytyy olla kärsivällinen.

– Se mitä Julián tulee varmasti tarjoamaan on se asenne ja voitontahto. Kukaan muu ei pysty tuomaan sitä samaa. Hän ei tule tuottamaan pettymystä Atlético Madridin mieltymyksien suhteen. Kaikki tulee riippumaan pelitavasta ja valmentajasta.

LUE MYÖS!