Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että Kylian Mbappé ei tarvitse erityisiä neuvoja ensimmäistä El Clásicoaan varten.

Madrid isännöi Barcelonaa tänään, lauantaina, La Ligan 11. kierroksella. Barça johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Los Blancosiin, joka on Atlético Madridin ohella ainoa joukkue ilman tappiota tällä kaudella.

Mbappé, 25, on tehtaillut 13 peliin kahdeksan osumaa ja kaksi maalisyöttöä, mutta hän on saanut kritiikkiä siitä, miten hänen pelaamisensa on sujunut tehojen lisäksi.

Ranskalaistähti kohtasi PSG:n paidassa Barcelonan neljä kertaa ja onnistui maalinteossa kuudesti. Heti ensimmäisessä kohtaamisessaan hän kuritti katalonialaisia hattutempulla.

– Olemme tyytyväisiä. Mbappé on tehnyt maaleja ja hän on tärkeä joukkueelle. Hän etsii parasta virettään. Meillä ei ole kiire, eikä hänelläkään. Tietysti hän tulee pelaamaan paremmin, koska hänellä on kaikki ominaisuudet siihen, kommentoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Hänellä on kokemusta, hän on pelannut monta kertaa Barcelonaa vastaan. Hän tietää, mitä hänen on tehtävä. Hänen tapansa valmistautua peleihin on hyvin rauhallinen ja suoraviivainen.

LUE MYÖS