Leo Messin tulevaisuus on puhuttanut jo melkein vuoden ajan.

Viime elokuussa Messi halusi jättää Barcelonan, mutta silloinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu ei päästänyt kapteenia lähtemään lupauksistaan huolimatta.

Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesäkuussa. Tuoreimpien tietojen mukaan Messi olisi alustavasti halukas jäämään Barcelonaan. Lue uutinen täältä.

TV3 haastatteli Barcelona-legenda Xavia, joka kertoi mielipiteensä Messin tilanteesta. Xavi on surullinen siitä, miten Messi on tuntenut itsensä onnettomaksi Barcelonassa.

– Se, ettei Messi ole ollut onnellinen elämäni seurassa tekee minut surulliseksi. Seuran on pitänyt tehdä asiat todella huonosti, jotta Messi on tuntenut itsensä surulliseksi täällä.

– Siitä on pidettävä huolta, että Messi on onnellinen Barcelonassa, koska kun hän on onnellinen, on Barcelonalla huomattavasti suuremmat mahdollisuudet voittaa pokaaleja.

– Minusta on tuntunut useasti siltä, ettei Messi ole ollut onnellinen kentällä ja se tekee minut surulliseksi Barcelonan kannattajana, ettemme ole viimeisten vuosien aikana menestyneet hänen kanssaan riittävän hyvin. Meillä on ollut historian paras pelaaja, emmekä ole saaneet joukkueestamme riittävästi irti siitä huolimatta.