Real Madrid oli livetilanteessa jo hetken aikaa La Ligan kärkipaikalla, kun se siirtyi Athletic Bilbaon vieraana 1-0-johtoon ja Atlético Madrid oli jäämässä voitotta kotonaan Osasunaa vastaan. Atlético kuitenkin käänsi 0-1-tappion 2-1-voitoksi ja lähtee sarjakärjessä ensi sunnuntain päätöskierrokselle (lue kierroskooste täältä).

Kierroksesta ja etenkin toisten puoliaikojen tapahtumista tuli erittäin värikkäitä, mutta Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane kommentoi käänteitä tutun maltillisella tyylillään.

– Minä seurasin vain omaa peliämme. Toisen kentän tapahtumiin emme voineet vaikuttaa. Lopussa puhuimme siitä, mitä oli tapahtunut, Zidane sanoi toimittajille pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Tästä mestaruudesta käydään taistelua viimeiseen minuuttiin saakka. Meidän täytyy jatkaa kuten pelasimme tänään. Olen iloinen pelaajieni puolesta, sillä he uskovat tämän liigan voittamiseen.

Zidane muistutti siitä, että Real Madrid voi edelleen keskittyä vain omaan tekemiseensä. Jotta se voisi voittaa mestaruuden, pitäisi Atlético Madridin saada Real Valladolidilta vieraissa korkeintaan piste.

– Me pelaamme omaa peliämme. Meidän täytyy keskittyä Villarrealiin ja siihen, mitä siinä pelissä teemme. Aiomme antaa kaikkemme.

Real Madridin ympärillä alkoi liikkua viikonloppuna enemmänkin supinaa, kun mediaan levisi huhuja, joiden mukaan Zidane olisi ilmoittanut pelaajilleen lähtevänsä seurasta kauden päätteeksi. Näin valmentaja itse huhuja kommentoi:

[readmore from=Real-Madrid]

– Miten sanoisin pelaajilleni, että lähden täältä, juuri kun olemme pelaamassa mestaruudesta? Ulkopuolella voidaan kertoa mitä juttuja hyvänsä, mutta minä en ikinä sanoisi pelaajilleni niin.

– Katsotaan kauden lopussa, mitä tapahtuu. Minusta olisi mukavaa, ettei minun tulevaisuudestani puhuttaisi jatkuvasti. Ei se ole tärkeintä, Zidane kuittasi.